• Mona H. Sand

  Daglig leder, kunstterapeut og kursholder

  AKS er fundert på Monas brennende ønske om å gi mennesker mulighet til å utforske sitt potensiale. Egen praksis i Jungiansk kunstterapi siden 2008,undervist grupper siden 2002. Kreativiteten er omdreiningspunktet i livet, i møte med mennesker, i meditasjon eller kreativt arbeid. Meditativ trening siden 2005 og bruker oppmerksomt nærvær i terapien.

  Mona tilbyr og individualterapi, parveiledning og gruppeterapi

  Email     I       Telefon     I          Kunstterapi

 • Kai Johansen

  Medeier, tradisjonshåndverker og kursholder

  Kai har en bachelor i tradisjonelt bygghandverk ved NTNU. Han har bakgrunn fra Raulandsakademiet og 3 års lære i treskjæring. Han har drevet egen treskjærerbedrift i mange år og levert trearbeider til museer og vikingentusiaster. Kai har holdt kurs med fokus på vikingtid, historisk trehåndverk og treskjæring siden 1996. Kai tilbyr treskjærerkurs i dragestil, praktisk kunnskap innenfor treskjæring, vikingtid og vikingenes ornamentutrykk.

  Email        I        Telefon        I       Instagram

 • Ylva C. Vestrheim

  Yogalærer og kursholder

  Yogasertifisering (200TT) fra Secret Sounds Yoga i New York (2015). Sertifisert i FlyingYoga (2018). Fra hun ble sertifisert har hun undervist over 1000 klasser; yin, restorativ, slowflow, vinyasa, hotyoga og flygende yoga. Hun har også hatt flere workshops med fokus på yoga og meditasjon- Utdannet arkitekt. Blomsterbinder. Best av alt er tid i Shalaen, sammen med folk som er like glad i yoga som henne. Å finne kroppen sin gjennom bevegelse er frihet!

  Email        I        Telefon        I        Nettside

 • Emilie Thun

  Yogalærer, danser og kursholder

  Yogasertifisering (200H) fra Three Sisters Yoga i New York. I avansert yoga teacher training med Atman Yoga School (340H). Underviser ved Zenit Yoga. Holder kurs i yoga og fascia release, kreativ bevegelse og dans. Utdannet innen moderne dans og samtidsdans fra KHiO. Jobbet som utøvende danser i ulike produksjoner siden 2011. Sertifisert myorefleksterapeut og massør (2016). Kroppen og bevegelse som hovedvirke for å utforske vårt enorme potensiale.

  Email        I       Instagram       I       Nettside

 • Sofie Kleppe

  Mester i garving og kursholder

  Sofie har mesterbrev i tradisjonell garvning fra Finland, og har over 20 års erfaring med naturliv og tradisjonelt skinnhåndverk. Hun driver Jutulskinn i fjellbygda Vågå i Jotunheimen sammen med Roni Öhman.

  Her garver, syr, designer og rekonstruerer de prydplagg og bruksgjenstander. Jutulskinn rekonstruerer også klær og bruksgjenstander i skinn fra arkeologiske funn, for museer, utdanningsinstitusjoner og filmproduksjoner.

  Alle skinn- og skinnprodukter er 100% miljøvennlige og håndlagede. 

  Email         I       Telefon       I         Nettside

 • Hylja B. Häninger

  Gartner og webdesigner

  Utdannet kunstterapeut. Arbeidserfaring med alt fra autismelidelser til organisasjonsarbeid og prosjektlederskap. Conscious Kink Instruktør-student med lang praksis innenfor BDSM som bl.a paneldeltaker og kursholder. Kreativ praksis fra galleridrift og produksjon av egen kunst. Tid i hagen og naturen gir en mulighet til å være nærværende i øyeblikket. Det er intuitivt og kan nære og utvide det kreative i oss. Haegentusiast med kurs i beskjæring og med flere års dyrkeerfaring. 

  Email        I      Facebook      I        Nettside

 • Organisasjon

  Foreningen for tradisjonshandverk

  "Handverkslaget er en nasjonal organisasjon opprettet og driftet av tradisjonshandverkere, som skal ivareta og løfte fagene og utøverene av det tradisjonsbundne handverket i Norge..."

  Gjennom dette åpne og inkluderende fellesskapet ønsker vi å bidra til økt kunnskap og interesse for å ivareta kulturarven vår. Det handler om samarbeid, formidling, kulturarv, kvalitet, kortreist miljøvennlighet, og fremsnakking av alle lokale tradisjonshandverkere i Norge.

  Email         I       Telefon       I         Nettside

0