top of page

lør. 11. juni

|

Vuku

Slimy fish

Prøveforestilling

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Slimy fish
Slimy fish

Tid og sted

11. juni 2022, 18:00 – 19:30

Vuku, Vukuvegen 971, 7660 Vuku, Norge

Om arrangementet

Det inviteres til arbeidsvisning av en tragikomisk monologforestilling: “Slimy fish” (arbeidstittel).

“Slimy fish” (arbeidstittel) er basert på dybdeintervju med en rekke mennesker som har gått i behandling for depresjon, på samtaler med en gestalt-terapeut, på forskning, samt egne erfaringer og handler om en deprimert kvinne hvordan drag og “Rupails dragrace” ble veien ut tilbake til helse.

“Slimy fish” har som mål å skildre hvordan depresjon oppleves på innsiden samt vise til hvordan man kan komme seg ut av det. Det arbeides med visuelle og lyriske bilder som synliggjør en sykdom der språk ikke strekker til. 

Prosjektet behandler også tema som identitet opp mot depresjon, og pårørende, og den handler om håp.

Etter et to ukers kunstneropphold ved AKS, inviteres det til arbeidsvisning med samtale. Her ønskes diskusjon rundt prosjektets formspråk og innhold og kommer til å bidra betraktelig i videreutviklingen. 

Velkommen!

Nicole Siri Carruthers Ingemann er en nyetablert scenekunstner og sceneinstruktør. Hun er medlem av Norsk Sceneinstruktørforening og ble tildelt Statens kunstnerstipend for nyetablerte kunstnere 2018 - 2020. Med en bachelor i regi fra Rose Bruford College, England, og en master i teatervitenskap fra NTNU. 

Kunstnerskapet jobber med teaterets egenart og spillet mellom virkelighet og fiksjon, ofte med en filosofisk forankring. Ingemanns prosjekter inkluderer, “Osteprofessoren” av Nicole S. C. Ingemann, «Renegades» av Nicole S. C. Ingemann med Skyggesøstre, «After Liverpool» av James Saunders, og «Te, Croquet & Shakespeare» med Kompani Ingebauer.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding for begrenset antall plasser.

Dele dette arrangementet

bottom of page