top of page

tir. 18. jan.

|

Vuku

Semesterkurs i maleri

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Semesterkurs i maleri
Semesterkurs i maleri

Tid og sted

18. jan. 2022, 18:00 – 22. mars 2022, 21:00

Vuku, Vukuvegen 971, 7660 Vuku, Norge

Om arrangementet

Å kunne male et bilde man har sett, drømt eller tenkt på, kan gi mye personlig glede og kunstnerisk utvikling.

På kurset lærer du om det frie maleri, der utfoldelse og eksperimentering utvikler både faglig kunnskap, håndverk og selvutfoldelse. 

Trinn for trinn lærer du oppbygning og komposisjon av et maleri. Du kan utfolde deg enten figurativt, abstrakt eller med en blanding, hvor jeg oppfordrer til nysgjerrig eksperimentering på lerretet.

Kurset passer både for nybegynnere som vil finne tillit til egne kunstneriske uttrykk, eller mer erfarne malere som ønsker et kreativt felleskap.

Når du kommer, får du eget staffeli og stol hvis du trenger det. 

Det er mulig å kjøpe de materialene du trenger når du kommer til AKS. 

Ta med deg enten eget foto, et bilde av et kjent maleri du ønsker å kopiere, en drøm, eller noe annet som du har lyst til å undersøke på et lerret. Mona lager forskjellige stilleben klart til hver malekveld, hvor vi starter med fellesøvelser i kveldens tema.

Målet er at du skal bli trygg på egen stil og lære forskjellige teknikker for å få fram et motiv, akkurat slik du ønsker.

Ta med deg gode innesko eller tøfler, og noe å spise/drikke hvis du har lyst, til pausen, da er vi sosiale og blir kjent med de andre i gruppa.

Har du andre ting du lurer på, kan du ringe Mona på tlf. 45082838

Velkommen til fargerike kvelder på AKS!

Vi møtes tirsdager kl. 18.00-21.00:

Januar 18. komposisjon 25. fargelære

Februar 1. perspektiv   8. flater 15. lys/skygge 22. dybde

Mars 1. struktur   8. symbol 15. tolkning 22. signering

Mona H. Sand har malt hele livet. Hun startet i 1979 hos R. Matheson Bye i Trondheim og har gått kunstskoler og kursforløp hele livet, både i Norge og Amerika. Hun er kunstterapeut og har undervist grupper i mange år, og hugger skulptur både i tre og stein. Hun tegner og designer utsmykninger til museum i Norden og private kunder, og eier og driver Auskin Kreative Senter.

Pris: 3900,- ,  30 timer undervisning

Det er mulig å kjøpe materialer du trenger på AKS hvis du ikke har med selv, som skisseblokk, kull, sett med akrylmaling, pensler og palett.

Les våre bookingvilkår: www.auskin.no/booking

Påmeldingen er bindende.

Dele dette arrangementet

bottom of page