top of page

tir. 14. sep.

|

Vuku

Semesterkurs i maleri

Lek med farger og flater

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Semesterkurs i maleri
Semesterkurs i maleri

Tid og sted

14. sep. 2021, 18:00 – 16. nov. 2021, 21:00

Vuku, Vukuvegen 971, 7660 Vuku, Norge

Om arrangementet

Å kunne male det bildet man har sett, drømt om eller tenkt på, kan gi mye personlig glede og kunstnerisk utvikling.

På kurset lærer du om det frie maleri, der utfoldelse og eksperimentering utvikler både faglig kunnskap, håndverk og selvutfoldelse. Trinn for trinn lærer du oppbygning og komposisjon av et maleri. Du kan utfolde deg enten figurativt, abstrakt eller med en blanding, hvor jeg oppfordrer til nysgjerrig eksperimentering på lerretet.

Kurset passer både for nybegynnere som vil finne tillit til egne kunstneriske uttrykk, eller mer erfarne malere som ønsker et kreativt felleskap.

Når du kommer får du eget staffeli, stol hvis du trenger det, samt pensler og palett. Du får tilgang på alt du trenger av kreativt materiell som kullstifter, knettgummi, skissepapir, pensler, akrylmaling og lerret til å male på. Mona har forskjellige størrelser du kan velge mellom. Ta med deg enten et foto, et bilde av et kjent maleri du ønsker å kopiere, en drøm, eller noe annet som du har lyst til å undersøke på et lerret. Mona lager forskjellige stilleben klart til hver malekveld, hvor vi starter med fellesøvelser i kveldens tema.

Målet er at du skal bli trygg på egen stil og lære forskjellige teknikker for å få fram et motiv, akkurat slik du ønsker.

Ta med deg gode innesko eller tøfler, og noe å spise/drikke hvis du har lyst til pausen, da er vi sosiale og blir kjent med de andre i gruppa.

Har du andre ting du lurer på, kan du enten skrive en e-post- kontakt@auskin.no eller ringe Mona på tlf. 45082838

Velkommen til fargerike høstkvelder på AKS!

Når: Vi møtes tirsdager kl. 18.00-21.00:

14. september - komposisjon

21.                         - fargelære

28.                         - perspektiv

5.oktober           - flater

12.                         - lys/skygge

19.oktober         - dybde

26.                         - struktur

2. November     - symbol

9.                           - tolkning

16. avslutning   - signering

Hvem:

Mona H. Sand har malt hele livet. Hun startet i 1979 hos R. Matheson Bye i Trondheim og har gått kunstskoler og kursforløp hele livet, både i Norge og Amerika. Hun er kunstterapeut og har undervist grupper i mange år og hugger skulptur både i tre og stein. Hun tegner og designer utsmykninger til museum i Norden og private kunder, og eier og driver Auskin Kreative Senter.

Pris: 4900,- ink. 30 timer undervisning, materialsett du kan ta med deg hjem etter kurset som inneholder skissenlokk, kull, 5 tuber akrylmaling, pensler og palett.

Hvis du har materialer selv, koster det 3900,-

Les våre bookingvilkår: www.auskin.no/booking

Påmeldingen er bindende.

Dele dette arrangementet

bottom of page