top of page

tor. 22. okt.

|

Auskin Kreative Senter

Kvinnekraft

Utforsk din skjulte kvinnekraft og kvinnelige visdom, med kreative teknikker.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Kvinnekraft
Kvinnekraft

Tid og sted

22. okt. 2020, 18:00 – 25. okt. 2020, 15:00

Auskin Kreative Senter, Vukuvegen 971, 7660 Vuku, Norge

Om arrangementet

Under overflaten lever sider i oss vi av forskjellige grunner ikke lever ut i hverdagen. Det kan være den ville sjenerte, sensuelle, aggressive, kreative, skitne, pågående, slemme, eventyrlystne. Sider i din kvinnelighet som bare lever i lengsler, drømmer, fantasier eller mareritt. Å bli kjent med flere sider i seg selv gjennom kreative teknikker, er en trygg og lekende måte å se nærmere på det som ellers aldri er plass til. Å bli kjent med flere sider i deg selv, vil gi en følelse av større sammenheng forståelse når du tilslutt ser eget speilbilde i maleriet, og tør å leve det ut.

Du oppdager med hjelp av kunstterapeutiske metoder, den siden som ligger under overflaten og pirrer nysgjerrigheten. Med utgangspunkt i foto av deg selv eller personer som fascinerer, inspirerer eller utfordrer deg. Du kan også bruke gamle malerier, drømmer eller andre insprassjonskilder.  Du får hjelp underveis med fargelære, perspektiv, penselbruk, symbolbruk eller andre ting som behøves for at du til slutt kan både ha et en større forståelse av deg selv og et ferdig kunstverk i din stil og med ditt unike kreative uttrykk på søndag. 

Maleriets form kan være naturalistisk, intuitivt eller abstrakt og kan blande teknikker som tegning, kollasj og maleri.  

Det kreves ingen forkunnskap for å delta.

Det er inkludert en overflod av materialer; et stort utvalg av maling, pigmenter, pensler, papir, lerret, maleplater, foto til collasj, staffelier, kullstifter, blyanter og olje- og krittpasteller. Du er velkommen til å ta med egne materialer hvis du har favoritter du liker å bruke. 

Kursholder:

Kunstner Mona H. Sand har malt hele livet. Hun startet i 1979 hos R. Matheson Bye i Trondheim og har gått kunstskoler og kursforløp hele livet, både i Norge og Amerika. Hun hugger skulpturer både i tre og stein. Hun tegner og designer utsmykninger til museum i Norden, og eier og driver Auskin Kreative Senter.

Overnatting bestilles av den enkelte hos www.auskin.no ved behov.

Påmeldingsfrist: 1. oktober

Smittevern: Smittevern

Pris: 4750,-

Opphavsrett foto: burial ground

Dele dette arrangementet

bottom of page