top of page

fre. 12. mars

|

Auskin Kreative Senter

Knivkurs

Knivkurs over 2 helger med smed, kunstner, produktdesigner og pedagog Øystein Viem.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Knivkurs
Knivkurs

Tid og sted

12. mars 2021, 18:00

Auskin Kreative Senter, Vukuvegen 971, 7660 Vuku, Norge

Om arrangementet

Kurset passer for nybegynnere som vil lære å lage kniv fra bunnen av og viderekomne som vil plukke opp tips om nye materialer og teknikker.  På kurset får du designet og laget din egen brukskniv. Vi legger vekt på funksjon, design og linjeføring. Kursdeltagere velger vanskelighetsgrad i forhold til design og materialvalg etter egen erfaring. Materialpakke til en enkel tollekniv er inkludert i kursavgiften. Ekstra materialer for mer avanserte design eller til senere bruk, kan kjøpes på kurset. Det er også mulighet for å ta med egne materialer. Ta gjerne med en god spikkekniv hvis du har.

Timeplan 

Kurslærer Øystein Viem er smed, kunstner, produktdesigner og museumspedagog. Han har mye erfaring med tradisjonelt handverk og design av bruksgjenstander. Har vært ivrig knivmaker, og ikke minst knivbruker innen handverk, jakt, slakt og friluftsliv fra barndommen.

Han trives best med å sanke materialer og prøve ut gamle handverksteknikker i naturen. En ny kniv, et klesplagg eller ei ski skal ha god form og vakre linjer. Men det er først etter års bruk i fjellet i all slags vær, at man ser kvaliteten. Bruksgjenstander skal fungere, slites og eldes med stil!

Påmelding på tlf. 45082838 eller kontakt@auskin.no

12 plasser med bindene påmelding innen 1.Mars

Pris : 4650,- ink. materialer: Håndsmidd knivblad, treemne til skaft, hornholk og rårandslær til slire, tilgang til alt av nødvendig verktøy.

Bindende påmelding.

På noen kurs har vi bindende påmelding. Dvs at det ikke er mulig å melde seg av. Dette gjør vi kun når vi har spesielt store utgifter i forbindelse med arrangering av kurset, og har behov for økt forutsigbarhet i forhold til påmeldinger.

AKS forbeholder seg retten til å avlyse ved for få påmeldte, eller endrede rettningslinjer ang Covid-19 som hindrer gjenomføring.

Smittevern: Smittevern

Timeplan


  • 3 timer

    1.helg (fredag)

    Verksted

  • 6 timer

    1. helg lørdag)

    Verksted
Ytterligere 4 tilgjengelige elementer

Dele dette arrangementet

bottom of page