top of page

tor. 29. okt.

|

Auskin Kreative Senter

Go with your flow

Emilie Thun og Ylva Cecilie Vestrheim inviterer til yoga

Registreringen er lukket
Besøk nettsiden
Go with your flow
Go with your flow

Tid og sted

29. okt. 2020, 17:00 – 01. nov. 2020, 16:00

Auskin Kreative Senter, Vukuvegen 971, 7660 Vuku, Norge

Om arrangementet

Velkommen til en herlig langhelg som gir deg muligheten til å sette av tid til deg selv og det du har behov for i stille, naturskjønne omgivelser i Vuku, uten bylivets mange distraksjoner. I en hektisk hverdag er det viktig å sette av tid til seg selv og ta vare på kroppen sin.

Yoga-retreaten “Go with your flow” inviterer til kreativ flyt, og ledes av Emilie Thun og Ylva Cecilie Vestrheim. Helgen er skapt for å gi deg en unik kombinasjon av lekne, vinyasa-inspirerte yogaklasser, kreativ bevegelse og dans, samt balanserende deler som fokuserer på ro og balanse, meditasjon og intensjons-setting. Alt med naturen som våre rammer.

Kreativitet er en drivkraft som finnes i oss alle, den styrer mange av avgjørelsene og valgene vi tar, som regel uten at vi tenker over det. Gjennom å skape rom for å utforske kreativiteten vår ytterligere gjennom fysisk bevegelse som yoga, eller i meditative oppgaver som gir oss muligheten til å rette fokuset innover, kan dette åpne opp for nye muligheter og bringe oss nærmere følelsen av å oppleve flyt i hverdagen. Kanskje dette kan det gi en boost av inspirasjon, og åpne opp for å koble deg tettere på ditt sanne jeg? Kanskje det kan føre til at du kan bevege deg gjennom hverdagen og rytmen til livet av din egen tromme? Kanskje blir du mer bevisst når du er i flyt - og når du ikke er det. Finn din flyt og “go with your flow”!

Vårt ønske er at du som deltager skal forlate retreaten med noen nye verktøy, gaver eller kanskje til og med dypere innsikt - noe som er bare ditt og som du kan ha nytte av når du returnerer til hverdagen. Verktøy som gir deg muligheten til å skape den gode flyten du fortjener å befinne deg i.

PRAKSIS

Vi starter hver morgen med en fysisk og dynamisk vinyasa-inspirert klasse designet for å vekke opp kroppen.

På formiddagen har vi en lengre økt - workshop-basert - hvor vi utforsker kreativ bevegelser. Du vil bli  trygt guidet gjennom hele økten hvor vi lar oss lede og inspirere av herlig musikk, hvor bevegelsene er inspirert fra både yoga og dans og vi utforsker hvordan vi kan bevege oss på nye måter. Dagen avsluttes også med praksis av det roligere slaget. Her vil du få yogaklasser som baserer seg på elementer fra blant annet yin yoga, restorativ yoga og guidet yoga nidra.

Ønsker du mer informasjon om klasser, nivå eller annet kan du ta kontakt med Emilie & Ylva på:

emilie.thun@gmail.com

y.cecilie.v@gmail.com

Send gjerne spørmål til begge e-poster så garanterer vi raskere svar.

Kurspris 4850,- og er inkludert yoga-utstyr, kost og losji

Bindene påmelding innen 15.oktober 2020

Les våre bookingvilkår: www.auskin.no/booking

Maten vil være vegetarisk og vi lager den i fellesskap. Det vil også være frukt, nøtter og snacks tilgjengelig som mellommåltid gjennom hele helgen.

YL V A

Ylva har sin yogasertifisering (200TT) fra Secret Sounds Yoga i New York (2015). Hun er også sertifisert i FlyingYoga (2018). Fra hun ble sertifisert har hun undervist over 1000 klasser; yin, restorativ, slowflow, vinyasa, hotyoga og flygende yoga. Hun har også hatt flere workshops med fokus på yoga og meditasjon, ofte med innslag av små måltider - en ramme for gode samtaler.

Hovedbudskapet er alltid at du vet best hva din kropp trenger - så lenge du lytter. Ylva er utdannet arkitekt og jobber med litt av hvert. I eget foretak tar hun på seg ulike oppdrag, men bruker også hendene mye som blomsterbinder. Best av alt er tiden i Shalaen, sammen med folk som er like glad i yoga som henne. Å finne kroppen sin gjennom bevegelse er frihet!

EM I L I E

Emilie har sin yogasertifisering (200H) fra Three Sisters Yoga i New York, og er i gang med sin 340H avanserte yoga teacher training med Atman Yoga School i Oslo/Trondheim. Etter opphold i Oslo, København og Trondheim underviser hun nå ved Zenit Yoga i hjembyen og holder flere egne kurs og workshops i yoga og fascia release, samt kreativ bevegelse og dans. Hun er i utgangspunktet utdannet danser innen moderne dans og samtidsdans fra Kunsthøgskolen i Oslo og har jobbet som utøvende danser i en rekke ulike produksjoner siden 2011. I 2016 ble hun også sertifisert myorefleksterapeut og massør.

Å ha kroppen og bevegelse som hovedvirke har hele tiden næret Emilies nysgjerrighet og gradvis dypere forståelse av enkeltmenneskets enorme potensiale. Hennes lidenskap ligger i det å hele tiden være åpen for å utforske dette potensialet, både gjennom sin egen praksis med yoga og kreativ bevegelse, gjennom undervisning, samt i form av å møte mennesker i behandling med myorefleksterapi. Hun ønsker å bidra gjennom å dele sine verktøy slik at andre mennesker opplever at de helt selv kan komme bedre i kontakt med egen kropp og sin lidenskap, sin indre groove.

Dele dette arrangementet

bottom of page