top of page

Har du lyst til å være gjesteblogger?

Oppdatert: 3. aug. 2020

Har du relevante kunnskaper og innsikter du ønsker å dele? AKS søker gjestebloggere!Det er mulig å være gjesteblogger på AKS-bloggen. På AKS-bloggen deler vi innhold som er av interesse for alle som jobber og lever kreativt, alle formidlere og andre relevante grupper. Eksempler på emner kan være kunstterapi, meditasjon, kreative prosesser og praksis, pilegrimmer, selvutfoldelse, mat og dyrking av grønnsaker. Hvis du har faglig ekspertise innenfor et relevant område og ønsker å dele kunnskapene dine med AKS' følgere og besøkende, er AKS-bloggen stedet for deg. Det er lurt å kontakte oss før du skriver et blogginnlegg, slik at vi kan bli enige om innholdet. Det er viktig for oss at innholdet er relevant for målgruppen vår og verdifullt for leseren. Har du en idé til et blogginnlegg du vil skrive, kan du kontakte på kontakt@auskin.no og dele ideen din. Retningslinjer for gjestebloggere Vi setter stor pris på at folk utenfra ønsker å bidra med innhold til bloggen vår. AKS-bloggen er en viktig del av virksomheten vår, og vi anser den som en sentral kommunikasjonskanal til besøkende, klienter, kursdeltagere, kunder, samarbeidspartnere og andre interessenter. Følgende retningslinjer gjelder alle våre gjestebloggere: Det er ikke tillatt å:

  • bruke bloggen til lenkebygging til hjemmesiden eller nettbutikken din 

  • formidle ukorrekt informasjon

  • skrive negativt eller anklagende om andre personer eller virksomheter

  • gjenbruke tekster fra andre nettsteder eller blogger

  • bruke bloggen til salgssnakk for egen person eller virksomhet

Et godt blogginnlegg er:

  • lett å lese og forstå og gjerne skrevet med et glimt i øyet

  • nyttig for leseren

  • unikt og skrevet med AKS-bloggen for øye

Send blogginnlegget til kontakt@auskin.no som et vedlagt Word-dokument når det er klart, sammen med eventuelle bilder av høy kvalitet. Husk å legge ved et bilde av deg selv samt en kort presentasjon (navn, virksomhet, stilling og 1–2 linjer om deg selv).

Vi forbeholder oss retten til å avvise, redigere og SEO-tilpasse blogginnlegg. Når blogginnlegget er postet blir det delt fra facebook med en kort beskrivelse og foto av gjestebloggeren og temaet.

125 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page